Notorisk kvartalshobbyist | Video

Notorisk kvartalshobbyist

Jeg er nok kendt privat for at være lidt at en notorisk kvartalshobbyist, hvor noget vare ved og andet er sjovt så længe det vare. Som fotograf tænker jeg, at video er en naturlig udvikling ikke mindst kva den tid vi lever i.

 

Optakt

Video har ligget i mine tanker længe og jeg har en masse video liggende fra blandt andet Paris, Berlin og diverse skiferier, som jeg end aldrig har kigge på. Grundlæggende har jeg lysten og jeg ser masser af videoer som jeg ville elske at bare komme i nærheden af at kunne lave. Jeg har efterhånden investeret i udstyr og viden, men har haft mange undskyldninger for ikke at komme i gang. Nok mest af alt “det tager lang tid” og “min computer er ikke kraftig nok”. Men det er jo dårlige undskyldninger og jeg ser mange som bare kaster sig ud i det og laver finde resultater.

Sidste år investerede jeg i en quadcopter eller som de betegnes i folkemunde, en drone. Med den har jeg lavet små videoclip på maksimalt 30 sek, så ligger på diverse sites. Så jeg har leget en smule med video, men vil gerne lave hele præsentationer, som bliver kombineret af både almindelig video og aerial video, hvis muligt.

 

Nu skal der ske noget

Så nu skal det være og hvis man deler det offentlig og gerne får lidt konstruktiv kritik, så kan det jo kun blive bedre og bedre. Jeg er helt klar over at der er meget som kunne være bedre, men man skal jo starte et sted.

På vores skiferie optog vi en masse video med alle de forskellige muligheder vi havde. Det foregik med iPhone 5c, iPhone 6, GoPro Hero 3+ Black, Sony A6000 og ikke mindst den nyeste anskaffelse en DJI Osmo. Vi havde ikke planlagt noget specifikt andet en nogle ideer i mit hoved. Jeg er godt klar over at det vil være det første sted at forbedre sig. At lave en drejebog. Men nu endte det så med en masse video og ud fra sikkert flere times video har jeg kogt det ned til 8:20. Hvilket er svært nok i sig selv, da man jo gerne vil have en masse med, men hvem andre end os selv gider lige at se flere times skivideo med at rystende GoPro kamera 😉

Så hvis du har lyst til at se vores, min datter og jeg, videofilm fra skiferien i Sestriere, Italien i uge 9/2016, så tag et kig her.

 

Fremtiden

Godt nok bliver jeg kaldt “Kvartalshobbyist”. Men jeg ved også at når der er noget som jeg sætter mig for og hvis det er legalt muligt, så skal det nok også lykkedes for mig. Så nu hvor jeg har fundet ud af, at jeg har en computer, som er kraftig nok til at redigere video og det faktisk er ret sjovt, selvom det tager lang tid, så er jeg også standhaftig nok til at blive ved og udvikle mig, så det i sidste ende lykkedes med et hæderligt resultat, som også kan bruges kommercielt.


Hvis du sidder inde med et videoprojekt, hvor du kan bruge en indtil videre knap så erfaren samarbejdspartner, så tøv ikke med at skrive til mig, så vi kan tale om projektet og se om vi kan finde ud af noget sammen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.