Lækre produkter fra ZOR.com til super priser

Gennem den seneste tid har jeg arbejdet på noget nyt, som er digital kunst i form af, at jeg udvælger billeder, som jeg så laver om, så de fremstår som mere kunst end egentlige billeder.

I den forbindelse har jeg dels skulle beslutte, hvilke materiale de skulle præsenteres på og ikke mindst hvem som skulle producere dem.

Jeg har prøvet nogle danske leverandører, som har leveret noget rigtig lækkert som jeg også for nyligt har skrevet om her på bloggen. I den forbindelse blev jeg kontaktet af en Belgisk leverandør, ZOR.com, som tilbød at afprøve deres produkter.

Jeg valgte, at bestille et aludibond, da det er noget relativt nyt, som ikke mange kender og det præsenterer mine billeder rigtig godt.

Jeg bestilte et print i 40 x 60 og knap 10 dage senere modtog jeg det med posten. Har man brug for det hurtigere kan man også betale sig fra det. Det var rigtig forsvarligt pakket ind, hvilket jeg rigtig godt kan lide, så man ikke skal frygte, at det kommer til skade under transporten og man derfor skal have det byttet og bruge endnu mere tid på at få det leveret igen.

Selve printet er i super kvalitet og jeg intet at udsætte på det. Lækkert. Lige før det er noget af det bedste, dog er det forskellige billeder jeg har bestilt hver gang, så jeg kan ikke direkte sammenligne.

Eneste lille men jeg har er, at de ikke tilbyder at påsætte ophæng, som det er nu. De tilbyder nogle strips, som sagtens burde kunne holde billedet, men det er ikke lige noget jeg ønsker at bruge. Så man skal selv ud og finde en form for ophæng man har lyst til at bruge og sætte det på. De fortalte dog at de i den nærmeste fremtid vil kunne tilbyde tre forskellige ophæng. Jeg foreslog galleriskinner og de ville tage det til efterretning.

Men alt i alt et rigtig godt bekendskab ikke mindst fordi de har nogle super billige priser i forhold til andre leverandører jeg har undersøgt.

Jeg kan nok ikke se mig fri for at lave endnu en bestilling på resten af mine billeder til den udstilling jeg planlægger i den nærmeste fremtid.

Helt klart et firma jeg godt kan anbefale … ZOR.com


Boesen Photography & Design også kendt som boesenfoto.dk har eksisteret siden år 2000 og tilbyder at påtage sig stort set alle former for fotoopgaver heriblandt bryllupsfotografering, portræt og modelfotos af både børn, voksne og familier, sport og eventfoto samt decideret firmaopgaver.
Boesenfoto.dk drives af Michael Barrett Boesen, der samtidig arbejder som grafiker og fotograf for et forlag i Glostrup.
Se og læs mere på www.boesenfoto.dk og se et udvalg af opgaver på www.boesenfoto.pixieset.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *