Digital fotokunst

Fantastisk Aludibond vægbillede fra …saal digital

Digital kunstfoto på Aludibond fra Saal Digital

Jeg er i gang med et nyt projekt, hvor jeg laver digital fotokunst. Jeg har allerede en udstilling arrangeret i golfklubben, men håber bestemt ikke at det bliver den eneste. Tror jeg har fundet den vej jeg gerne vil bevæge mig indenfor min fotoverden. På en eller anden måde bliver lækre billeder bare endnu mere lækre, når man virkelig arbejder med dem. Men meget mere om det senere.

Mine digitale fotokunst billeder skal jo printes på et medie og der er rigtig meget at vælge mellem. Jeg har ikke gjort mig så meget i vægbilleder tidligere, men det skal også ændres.

Saal Digital havde et tilbud på Facebook, som jeg henvendte mig på og fik dermed en kode, så jeg kunne lave et forsøg. Valgte dog at smide lidt flere penge i det selv og dermed få et større print.

Jeg valgte et af mine nye kunstfotos og fik det printet i 40x60cm på det som man kalder Aludibond. Aludibondet består af en sandwichplade, hvor to tynde aluminumsplader omslutter en kunststofkerne af polyethylen. Pladen er kun 3 mm, hvilket gør at især motivet spiller en vigtig rolle.

Dejligt med en god indpakning under transporten

Jeg bestilte billedet hos Saal Digital og få dage efter havde jeg det leveret. Først vil jeg sige, at jeg er meget tilfreds med indpakningen. Dejligt at se der gøres hvad man kan for at det ikke skal gå i stykker under fragten. Og wow selve Aludibond vægbilledet er bare super lækkert. Flot kvalitet og lige hvad jeg kunne have ønsket mig. Jeg må dog indrømme at jeg ikke før har fået lavet et foto på aludibond, så jeg har ikke noget at sammenligne med. Men lækkert er det.

Flere valgmuligheder for ophæng

Jeg valgte at få det leveret med et Aluminiumsramme ophæng, som kommer samlet og monteret på billedet. Den giver en afstand på ca. 1 cm fra væggen, hvilket gør, at dit vægbillede får et svævende look. Nu skal jeg bare lige gennemskue, hvor jeg bedst hænger det op. Jeg har troet at rammen var større, men det er sikkert det rette mål i forhold til billedet.

Så hvis man skal have lavet nogle vægbilleder, så er Saal Digital helt klart en mulighed. Tvivler på det er sidste gang jeg har brugt dem!


Boesen Photography & Design også kendt som boesenfoto.dk har eksisteret siden år 2000 og tilbyder at påtage sig stort set alle former for fotoopgaver heriblandt bryllupsfotografering, portræt og modelfotos af både børn, voksne og familier, sport og eventfoto samt decideret firmaopgaver.
Boesenfoto.dk drives af Michael Barrett Boesen, der samtidig arbejder som grafiker og fotograf for et forlag i Glostrup.
Se og læs mere på www.boesenfoto.dk og se et udvalg af opgaver på www.boesenfoto.pixieset.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *