Ny model på tur i København | Model | Redigering

UK: Photoediting | New model on the loose in Copenhagen


I januar mødtes jeg på Hovedbanegården med Michela. Det var hendes første gang på et fotoshoot og selvom hun var nervøs, hvem ville ikke være det, så gjorde hun det super godt. Hun vil gerne mere og det er jeg sikker på, at hun nok også skal komme til. Kan da se at hun har haft flere aftaler med andre fotografer allerede. Vi har da også en aftale, når vejret bliver lidt varmere.

301-16-0040-Edit_COMPARE

Vi gik en lang tur rundt i København og fandt nogle gode lokationer. Men jeg kunne også mærke på Michela, at det blev koldt hen af vejen, selvom hun ikke ville indrømme det. Og til sidst nænnede jeg ikke at “udsætte” hende for mere.

Sidste jeg var ude med Michelle fandt jeg ud af nogle ting med Sony A6000, som burde være bedre og dem skulle jeg så checke med Michela. Jeg havde stadig mit betroet Nikon D750 med, men brugte Sony A6000 endnu mere denne gang. Og kameraet viste også bedre resultater denne gang. Men stadig ikke på højde med mit Nikon. Denne gang havde vi dog væsentlig bedre vejr end da jeg var ude med Michelle (se blogindlæg).

301-16-0025-Edit_COMPARE

Jeg ville rigtig gerne have noget lettere især på rejser, men jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg skal sælge Sony og nøjes med Nikon eller blive ved med at lege med Sony og håbe jeg opnår det resultat jeg ønsker.

Det næste der skulle testes er min nye super redigering af billederne. Jeg har udviklet mig, studeret og ikke mindst investeret for at blive bedre til at redigere billeder og det må jeg sige går helt over forventning. Jeg er yderst tilfreds. Derfor har jeg selvfølgelig også krydret dette indlæg med før og efter billeder, for at vise hvilke muligheder der er, når man arbejder på det. I vil også kunne se på alle billederne at jeg har gået efter forskellige resultater selvom lokation og lys er ens.

301-16-0033-Edit_COMPARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *